BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Kies resoluut voor de haagplanten van deze kwekerij

Aarzel niet en ga vandaag nog haagplanten en haagconiferen kopen bij deze professionele kwekerij te Wetteren. Van Poecke & Zn. is al jaren een gevestigde waarde wanneer het aankomt op alles wat met haagplanten en haagconiferen te maken heeft. Bent u niet volledig overtuigd van de kennis en expertise van deze professionals? Lees dan snel verder en laat u verrassen door alle voordelen die haagconiferen en haagplanten kopen bij deze professionele kwekerij inhoudt.

 

Aarzel niet meer en ga haagplanten kopen bij deze kwekerij

Wist u dat er meer dan honderd verschillende haagplanten en haagconiferen bestaan en dat u een groot aanbod kunt kopen bij deze professionele kwekerij? Aarzel dus niet en ga vandaag nog alles wat met hagen te maken heeft, kopen bij deze experten. Van Poecke & Zn. is een familiebedrijf uit Wetteren van 2 generaties dat zich gespecialiseerd heeft in het kweken van haagplanten. Hierbij gaat het voornamelijk om coniferen en Prunus-soorten in pot. Daarnaast hebben ze ook een prachtig aanbod aan dwerg- en rotsconiferen. Ook rozenstruiken en sierheesters in een C10 mogen uiteraard niet ontbreken uit het aanbod. Tenslotte kweken deze experten ook in volle grond nog een groot aantal Taxus baccata die ze vervolgens in kluit verkopen. Daar stopt het zelfs nog altijd niet; ook rozen blote wortel kunt u, naast haagplanten en haagconiferen, kopen bij deze professionele kwekerij. De doelgroep van deze experten zijn de exportbedrijven, cash & carry’s, grotere handelsbedrijven of groepen van tuincentra maar ook een kleine tuincentra of tuinaanleggers zijn welkom bij hen. Met andere woorden, er is voor ieder wel wat wils!

 

Koop vandaag nog uw haagconiferen en haagplanten bij deze experten

Aarzel niet en ga vandaag nog uw haagconiferen en haagplanten kopen bij deze professionele kwekerij. U zult er geen moment spijt van hebben! Heeft u nog vragen of opmerkingen voor deze professionals? Bereik hen dan snel en eenvoudig op telefonische wijze, via het contactformulier en via het e-mailadres.

https://www.vanpoecke-zn.be/