BBC kaprijke
Image default
Business

Aluminium schuifpui op maat

Wilt u graag een aluminium schuifpui aanschaffen voor uw woning maar weet u nog niet waar? Dan bent u bij Schipper Ede aan het juiste adres. Wij zijn niet voor niets dé specialist als het gaat om schuifpuien sinds 1959. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw schuifpuien. Van productie tot de uiteindelijke plaatsing van het product staan wij graag voor u klaar.

Een aluminium schuifpui: een duurzame keuze

Als u kiest om een aluminium schuifpui te laten plaatsen door Schipper Ede dan maakt u ook nog eens een zeer duurzame keuze. Aluminium is niet voor niets één van de meeste voorkomende metalen. Daardoor is er niet snel schaarste. Het metaal is zeer duurzaam omdat het tientallen jaren mee gaat. Vaak kunnen deze type schuifpuien wel ruim zestig jaar mee. Bovendien vraagt deze schuifpuien een stuk minder onderhoud dan andere metalen of bijvoorbeeld een schuifpui van hout. Bij het produceren worden ook duurzamere energiebronnen gebruikt en een groot deel van dit metaal wordt uiteindelijk gerecycled. Hierdoor heeft een zeer lange levensloopcyclus. Dit maakt het metaal nogmaals duurzamer. Andere voordelen van deze schuifpui is dat u de pui niet eerst hoeft te schilderen gezien deze puien zijn voorzien van een kleur-poedercoating. U kunt uit vele kleuren kiezen zodat de kleur altijd een goede combinatie is met de rest van uw woning of project. Ook zorgen deze puien voor een slankere schuifpui. Dit komt omdat deze puien het licht maximaal in laten vallen.

Het monteren van uw schuifpuien

Zoals u eerder kon lezen kunt u bij Schipper Ede op ons rekenen van productie tot de uiteindelijke plaatsing van uw puien. Als u eenmaal voor een pui heeft gekozen, zorgen wij ervoor dat deze voor u wordt geproduceerd. Vervolgens komt een specialist bij u langs om de schuifpuien te monteren in uw woning. Dit kan al binnen één werkdag klaar zijn gezien onze specialisten zeer vakkundig te werk gaan. Ook zorgen wij ervoor dat vooraf eerst uw oude kozijn wordt verwijderd zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe thuis.

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker Amsterdam Spoed

Waarom een achteruitrijcamera?

Omgaan met agressie dankzij diverse trainingen