BBC kaprijke
Business

Bouwmeterkasten

Een bouwwerf is een plaats waar heel wat activiteit gaande is, dat is een feit. Van bouwvakkers tot aannemers, allemaal werken ze samen om het bouwproject tot een goed einde te brengen, hoe klein of groot het project ook mag zijn.

Bepaalde voorzieningen zijn hiervoor echt onmisbaar, en een bouwmeterkast is daar één van. Bouwmeterkasten zijn letterlijk een soort kasten die nodig zijn om energie op te wekken op de werf, teneinde apparatuur en machines aan te kunnen drijven. De belangrijke rol van zo’n kast op de werf maakt wat meer informatie dan ook belangrijk!

AIC.nl: dé aanbieder van bouwmeterkasten
Bouwmeterkasten zijn dus eigenlijk dé bron van energie voor tal van bouwwerven en bijhorende werkzaamheden. Maar waarom zou u nu moeten kiezen voor een model van AIC?

1. Voor elke situatie
Het spreekt voor zich dat de energievereisten niet voor elk soort bouwwerk dezelfde zijn. Kleine werven hebben minder energie en kracht nodig dan een groot project, en een aangepaste oplossing voor de voorziening van die energie is dan ook belangrijk. AIC biedt kasten van 40 tot 80 ampère, afhankelijk van de benodigde hoeveelheid energie.

2. Veilig en duurzaam  
Daarbij kunt u bij elke bouwmeterkast zeker zijn van een optimale veiligheid en duurzaamheid. Dankzij de dubbele isolatie en een kunststof binnenkast is het risico op ongelukken zo goed als onbestaande. Het verzinkte plaatstaal en de zekeringsautomaten maken een dergelijke bouwmeterkast daarbij een duurzame investering.

3. Compact  
Ten slotte zijn alle bouwmeterkasten van AIC.nl compact en eenvoudig op te stellen, waardoor u er minimale ruimte voor nodig heeft op de werf. Voor meer informatie over de opties, bekijk het aanbod van AIC.nl!