BBC kaprijke
Business

Brand bedrijfshuisvesting: Advies en ondersteuning bij bedrijfshuisvesting

bedrijfsruimte verhuren

Heeft u een leegstaand winkelpand? Dit kan jaarlijks bakken met geld kosten. Wanneer u bijvoorbeeld een failliet bedrijf heeft, maar nog wel een winkelpand, is het belangrijk om actie te ondernemen. De winkelruimte verhuren om zo onnodige kosten te besparen. Dit is helemaal niet moeilijk, schakel hulp van Brandt bedrijfshuisvesting in. Zij kunnen uw bedrijfsruimte verhuren en verkopen.

bedrijfspand verhuren met advies van een makelaar

Waarom zou u uw bedrijfspand verhuren en verkopen? Heeft u momenteel geen behoefte aan de ruimte, maar weer u nog niet welke toekomstige doeleinden deze ruimte kan hebben? Dan doet u er goed aan om de ruimte te verhuren. Op deze manier krijgt u maandelijks financiering en is het geen onnodige uitgavepost meer. Brandt Bedrijfshuisvesting kan u helpen bij het verhuren van uw bedrijfspruimte en helpt u bij het vinden van de ideale verhuurder. 

Hulp om uw bedrijfspand te verkopen 

BHH kan als bedrijfsmakelaar ook uw bedrijfsruimte aankopen. Moet u snel van de ruimte af? Dan is dit een ideale optie. Verdien direct aan uw pand en heb geen onnodige administratieve ballast. BBH helpt u om het aankoopproces te bespoedigen. Een pand over? Wat doet u ermee? Gaat u de ruimte verhuren en verkopen? Neem contact op met bedrijfsmakelaar BBH in harderwijk en zie wat zij voor u kunnen betekenen.