BBC kaprijke
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting keurig uitvoeren aan een interessante prijs

Wanneer u een esthetische ingreep laat doen zoals een borstvergroting wilt u deze laten uitvoeren door een specialist en tegen een eerlijke prijs. Daarvoor moet u bij Mediclinic zijn. Door de combinatie van kwalitatieve materialen en de nodige ervaring en kennis van een specialist. Het succes van een goede borstvergroting hangt namelijk af van twee factoren. Ten eerste is er de plaatsingstechniek. Door tussen of onder de borstspier te plaatsen, wordt het beste resultaat bekomen en zal dit ook op lange termijn zo blijven. Daarnaast is de keuze van het implantaat ook van belang. Door te werken met een zachtere gelvulling hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lekkende implantaten.

Nauwkeurigheid en veiligheid staan centraal

Om zo veilig en precies aan het werk te gaan, worden de maten van de borst opgemeten. Tijdens het preparatief consult brengt de specialist alles in kaart en vertelt u meer over de ingreep. Samen kiezen jullie dan het volume, de vorm en de stevigheid van de implantaten. Via pasprotheses krijgt de patiënt ook een idee van het resultaat. Daarnaast heeft u ook altijd zicht op de prijs van de borstvergroting. Het is bij Mediclinic van groot belang dat dit op een transparante manier wordt afgehandeld. U wilt uiteraard niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Maak een afspraak voor deze goede service

Zou u graag een borstvergroting willen laten uitvoeren tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij Mediclinic zeker aan het juiste adres. Neem contact op met de medewerkers en plan een eerste afspraak in met een specialist. Daar legt u uw wensen en voorkeuren uit en komen jullie samen tot een goed eindresultaat. Daarbij krijgt u een volledige ondersteuning gedurende het hele proces. Van de ingreep tot het herstel en de controle zal u de hulp en informatie krijgen die u nodig heeft.

https://www.mediclinic.be/nl