BBC kaprijke
Business

Hoge lichtopbrengst dankzij lineaire verlichting

Een lamp vinden met een hoge lichtopbrengst kan nog weleens lastig zijn. Toevallig al eens gekeken naar lineaire verlichting? Deze lampen staan er om bekend dat zij een enorm hoge lichtopbrengst hebben! Er zijn zowel klassieke als moderne varianten van de lineaire verlichtingen en lampen, zo zal er vast en zeker een model tussen zitten die past bij jouw smaak. Naast de hoge lichtopbrengst van de lineaire lampen, hebben deze verlichtingen natuurlijk nog veel meer voordelen ten opzichte van andere lampen. Ten eerste is de vorm van de lamp uniek. Veel lampen zijn rond van vorm, maar lineaire lampen hebben een vorm die neigt naar langwerpig of rechthoekig. Hierdoor wordt een langwerpig object een stuk consistenter verlicht dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een ronde lamp.

De voordelen van lineaire verlichting

Het eerste voordeel van lineaire verlichting zit eigenlijk al verstopt in de naam: en dat is natuurlijk de vorm. Een lineaire lamp heeft een langwerpige vorm, zoals net ook al kort werd benoemd in de tekst. Daarnaast bevat deze lamp de laatste led technologieën met hoge lichtopbrengst en een enorm lange levensduur. Je hebt dus jarenlang plezier van deze lampen! Daarnaast is de lamp erg licht in gewicht waardoor je deze erg gemakkelijk kunt bevestigen en verplaatsen. Wat daarnaast ook een groot voordeel is, is dat een lineaire lamp wereldwijd inzetbaar is door de speciale certificering. Linear Lightning is daarom ook een van de meest gewilde lampen die er op de markt zijn. Je weet met een lineaire lamp dat je vrijwel altijd goed zit!

Benieuwd of een lineaire led lamp ook iets voor jou is? Zoek dan zeker eens meer informatie op en ontdek de vele voordelen van lineaire verlichting die in dit artikel nog niet zijn genoemd, wedden dat een lineaire lamp dan binnenkort ook bij jou hangt?

 

http://zone-atex.nl/lineaire-verlichting/