BBC kaprijke
Business

Kinderverjaardagen

Word je kind een bepaalde bijzondere leeftijd? Of heeft je kind dit jaar een leukere verjaardag dan normaal verdient? Heb je zin om je kind eventjes te verassen? In dit artikel vind je een aantal super leuke tips om je kind de leukste verjaardag van zijn leven te geven.

Ballonnen regen Om je kind in de ochtend vlak nadat hij of zij wakker is al te verassen kan je het ballonnen laten regenen. Dit doe je door voor de dichte deur een aantal vuilniszakken te hangen met een kleine ruimte tussen de vuilniszakken en de deur. Stop deze ruimte vervolgens vol met ballonnen. Zodra je kind wakker wordt en zijn of haar deur open doet, zullen alle ballonnen over hem of haar heen vallen.

Schrijf een boodschap Nadat je kind wakker wordt gaat hij of zij waarschijnlijk douchen of wassen. Schrijf met scheerschuim of lippenstift een leuke boodschap op de badkamerspiegel. Zodra je kind hier dan komt zal hij of zij de boodschap lezen.

Een troon tijdens het eten Bekleed de standaard tafelstoelen met een mooi kleed en een paar strikken. Maak een mooie kroon van papier en leg deze neer aan het hoofd van de tafel. Vandaag is jouw kind de koning of koningin van de eettafel en hij of zij mag aan het hoofd zitten om de mooiste stoel met een mooie kroon. Je kan ook de hele tafel netjes aankleden en natuurlijk het lievelingseten van je kind klaarmaken. Je kan het zo gek maken als jij wilt.

Onverwachte berichtjes Maak kleine briefjes met leuke berichtjes of hints waar een klein cadeautje verstopt is. Stop de briefjes in een broodtrommel, in een laatje op de kamer van je kind of onder zijn bord tijdens het avondeten. Op de manier staat de hele dag van je kind vol van verassingen.

Verstop cadeautjes Deze tip volgt op de vorige. Je kan cadeaus verstoppen, of juist heel opvallend neerzetten. Zoals trampolines, deze zijn heel groot en nemen veel ruimte in beslag. Het is leuk om je kind met iets groots te verassen. Je kan ook kiezen voor ingraaf trampolines, deze vallen niet zo op maar zijn net zo leuk.

https://www.trampolines.nl/