BBC kaprijke
Image default
Business

Natuurlijke speeltuin aanleggen

Naturel, strak en duurzaam

Een natuurlijke speeltuin aanleggen gebeurt in Nederland en België steeds vaker de afgelopen jaren. Een natuurlijke speeltuin aanleggen heeft als grote voordeel dat dit soort speeltuinen er heel naturel en strak uitzien en gebouwd worden met oog voor duurzaamheid en milieu. Natuurlijke speeltuinen worden zo ontworpen en gebouwd, dat ze naadloos passen inde omgeving waar ze gebouwd worden. Verder blijkt in de praktijk dat kinderen zich in een speeltuin met een natuurlijk ontwerp en toestellen echt op hun gemak voelen. Een natuurlijke speeltuin aanleggen is dan ook steeds gewilder in Nederland en België.

 

Hoe kun je slim een natuurlijke speeltuin aanleggen?

Wie een natuurlijke speeltuin wilt aanleggen, moet dat doordacht en slim aanpakken. Zo moet je niet alleen nadenken over welke speeltoestellen voor uw speeltuin geschikt zijn, maar ook over de indeling, de veiligheid van de valondergond, het onderhoud en de periodieke inspectie van de toestellen. Hiervoor kunt u terecht bij HVR Speeltotaal, de expert op het gebied van natuurlijke speeltuinen aanleggen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw natuurlijke speeltuin, zorgen voor voordelige, duurzame en sterke speeltoestellen en ook het onderhoud en de periodieke inspectie van uw speeltuin voor u regelen. Zodat de kinderen die gebruikmaken van uw speeltuin dat veilig kunnen doen, op goede en fraai ontworpen toestellen die in een natuurlijke omgeving volledig tot hun recht komen. Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht voor buitenspeeltuinen, maar ook voor het ontwerpen van indoor speeltuinen.

 

Meer informatie over de aanleg van een natuurlijke speeltuin

Wilt u meer weten over de uiteenlopende opties en mogelijkheden die HVR Speeltotaal biedt? Neem dan contact met op voor een informatief vrijblijvend gesprek of vraag een prijsopgave waarin we uw ideeën verwerken. Graag tot ziens!