BBC kaprijke
Image default
Business

Op de hoogte gesteld worden van de laatste maatregelen

Al reizend op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes. In de huidige samenleving is het nieuws belangrijker dan ooit. Elke dinsdag zit vrijwel geheel Nederland vol hoop achter het beeldscherm of de radio; de nieuwe persconferentie zal elk moment van start gaan.

Avondklok, mondkapjes, geen fysiek winkelbezoek: het dagelijkse leven is een andere weg ingeslagen sinds de uitbraak van Corona en de bestrijding ervan. Een persconferentie missen is een gekke ervaring, na één beslissing kan de hele samenleving anders zijn. Gelukkig zijn de gemaakte beslissingen vaak terug te vinden op diverse media. Benieuwd? Lees snel verder.

Rijksoverheid

De Rijksoverheid staat bekend om het duidelijk beschrijven van specifieke situaties, zoals de getroffen maatregelen. Ook bij de beslissingen staat prettig vermeld hoe deze in werking zullen treden.

Social media

Social media, met in het bijzonder Instagram, is het ideale platform om later op de hoogte te worden gesteld van de nieuwe maatregelen of mogelijk de geschrapte maatregelen. Vaak wordt er kort samengevat wat de belangrijkste veranderingen zijn en wanneer deze zullen gelden. Er zitten veel nieuwsprogramma’s op het sociale media, zoals NOS en RTL. Iets gemist? Kijk snel op de Instagrampagina van deze grote kanalen.

Radio

Onderweg? Dan is het lastig om de persconferentie te kijken zonder een boete te verkrijgen. De radio is niet enkel in de auto te bereiken, ook via een mobiel, laptop of tablet kun je de live radio luisteren. Met een Wifi-verbinding of data zijn alle favoriete zenders binnen handbereik. Bovendien is een radio luisteren een prettige manier om op de hoogte gesteld te worden en werk te verrichten, zoals het autorijden. Nieuwsgierig? Er zijn diverse websites die live radiostations aanbieden.

https://www.radioluisteren.be/

Gerelateerde artikelen

Paard in Balans: Academische Rijkunst

Buitengesloten van uw huis

Lampen voor de babykamer: Welke wel en welke niet?