BBC kaprijke
Business

Sales Channel

Kopieer apparaat  
 

Een kopieer apparaat is voor vrijwel elke organisatie van groot belang. Een nieuw kopieer apparaat selecteren is niet makkelijk vanwege het grote aanbod en de relatief hoge prijs. De markt van kopieer apparaten is de laatste jaren flink veranderd. De keuze is voor de koper daardoor zeker niet makkelijker geworden. In dit artikel wordt ingegaan op de belangrijkste trends op het gebied van kopieer apparaten getoond. Ten slotte wordt aangegeven wat belangrijk is wat de leverancier van uw kopieer apparaat betreft.  
 
Trends rondom het kopieer apparaat 
Een belangrijke trend als het om een kopieer apparaat gaat is draadloos printen. Draadloos kunnen printen is anno 2017 eigenlijk de norm. Moderne printers kunnen via wifi en/of Bluetooth verbinding maken met apparaten waar u mee wilt printen. Zogenaamde ‘mobile print’ haakt op deze trend in. Bij ‘mobile printing’ kan iemand ook vanaf zijn smartphone of tablet een document uitprinten. Ook de mogelijkheid om een groter formaat te printen (A3 of A4 bijvoorbeeld) is voor zowel de consument als bedrijven een vereiste aan het worden.  

Binnen bedrijven is de aandacht voor veiligheid een groeiende trend. Gevoelige documenten moeten ten alle tijden binnen het bedrijf blijven en een voldoende beveiliging is daar een vereiste voor. Duurzaamheid is de laatste trend die binnen de markt van kopieer apparaten zichtbaar is. De zakelijke markt verwacht een (energie)zuinig apparaat. Dit komt zowel de portemonnee, als het milieu ten goede.  
 
 
Selecteren van een leverancier voor uw kopieer apparaat 
Bij het aanschaffen van een kopieer apparaat is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te selecteren.  Het komt voor dat een apparaat onverwacht veel kosten met zich meebrengt, of helemaal defect raakt. Hier al rekening mee houden vóórdat u het kopieer apparaat koopt is cruciaal.  

Een goed advies van uw leverancier voordat u koopt is van groot belang. Past dit product bij uw wensen? Zijn er nog andere alternatieven? Een degelijke leverancier kan hier zonder moeilijkheden antwoord op geven. Het onderhoud en service zijn andere belangrijke aspecten in het selecteren van uw leverancier. Een leverancier die dit allemaal beheerst is Sales Channel. Via de volgende link: http://sales-channel.nl/printer/ kunt u kijken welke kopieer apparaten aanbiedt en welke printers het bedrijf verkoopt. Een organisatie zoals Sales Channel kan u altijd helpen om een oplossing op maat voor u te vinden. Het belangrijkste is uiteindelijk om hét kopieerapparaat voor u te vinden.