BBC kaprijke
Business

Solliciteer naar de functie als letselschadebehandelaar

Ben jij klaar om te solliciteren op de vacatures letselschadebehandelaar bij Rochewood?

De uitdaging voor een letselschadebehandelaar is om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de verzekeraar en de belangen van het slachtoffer. Enerzijds kun je meevoelen met de emoties van het slachtoffer, terwijl je aan de andere kant professioneel moet omgaan met letselschadedossiers. Dat maakt het werk van een letselschadebehandelaar soms zwaar, maar ook heel boeiend en relevant, omdat je in de positie bent om een verschil te maken, zeker in heel schrijnende gevallen. Dat vereist verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis lef en zelfvertrouwen. Heb jij aangetoond dat je deze afweging wilt en kunt maken, ben je gegrepen door de dilemma’s die het vak van letselschadebehandelaar zo boeiend maken en ben je klaar voor de volgende stap? Solliciteer dan op de vacatures voor letselschadebehandelaar bij Rochewood.

Voldoe je aan de eisen voor de vacatures letselschadebehandelaar van Rochewood

Rochewood is een jonge, succesvolle detacheerder waar banken en verzekeringsbedrijven terecht kunnen voor gemotiveerde professionals. Rochewood zoekt letselschadebehandelaars met ervaring, met uitstekende communicatieve vaardigheden, met scherpe analytische blik, met enige Wft-diploma’s en met de ambitie om door te groeien. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan wil Rochewood graag met jou in gesprek. Heb je geen ervaring als letselschadebehandelaar, maar wel in andere functies in de assurantiebranche of bij een bank? Rochewood heeft ook vacatures voor verzekeringsadviseur en vacatures in het bankwezen.

Vacatures letselschadebehandelaar bij Rochewood, jouw volgende stap?

Voor wie werkzaam is in de verzekeringsbranche als letselschadebehandelaar is Rochewood de uitgelezen keuze voor een volgende stap. Want Rochewood steunt je bij het realiseren van je ambities. Je wordt gecoacht door ervaren mensen die weten wat er speelt, je hebt een persoonlijk opleidingsbudget zodat je aanvullende vakdiploma’s kunt halen en je zult periodiek, samen met je opdrachtgever en je coach jouw functioneren openhartig te evalueren. Als letselschadebehandelaar zul je door Rochewood worden gedetacheerd bij verschillende verzekeringsorganisaties en veel waardevolle ervaring en kennis opdoen. Zo haal je het beste uit jezelf en kun je maximale persoonlijke groei realiseren. Ook geïnteresseerd in een volgende stap als letselschadebehandelaar bij Rochewood? Solliciteer dan op een van de vacatures voor letselschadebehandelaar op de website van Rochewood of doe een open sollicitatie.