BBC kaprijke
Business

VT2000 | Totaal VvE beheerder Utrecht

 

VT2000 is uw professionele partner om uw Vve beheer uit handen te geven. Vrijwilligers vinden het vaak te veel werk om het totale beheer volledig uit te voeren. Hierbij kan VT2000 oplossing bieden. Daarnaast kan VT2000 u ook helpen bij het verzekeringen en schades en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Totale beheer

Veel bedrijven kunnen alleen een deel van uw beheer uit handen nemen. VT2000 kan het totale beheer leveren. Van de secretarieel beheer, financieel beheer tot het technische beheer. Kwaliteit, ervaring en betrouwbaarheid spelen een grote rol voor een VvE beheerder. VT2000 is de Vve beheerder in Utrecht die het totale beheer uit handen kan nemen.

Verzekeringen en schades

VT2000 kan u helpen bij het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades. Elke VvE dient een tweetal verzekeringen af te sluiten. Dit zijn de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. VT2000 vergelijkt verschillende verzekeringen met elkaar en kijkt wat voor u de beste mogelijkheid is. Het bedrijf beschikt over de juiste kennis, certificaten en contacten om u het beste advies te geven. Ook kan VT2000 u ontzorgen bij het afhandelen van schades.

Meerjarenonderhoudsplan

VT2000 zal ook een meerjarenonderhoudsplan opstellen. Het bedrijf inspecteert uw complex en er wordt een conditiemeting uitgevoerd. De technische en financiële gegevens van deze conditiemeting worden in het plan verwerkt. Zo weet u wanneer er onderhoudswerkzaamheden zijn en wat de kosten zijn van deze onderhoudswerkzaamheden.

VT2000 verzorgt het totale beheer. Daarnaast kan het bedrijf advies geven voor verzekeringen en schades en wordt er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld.  Voor het Vve beheer van uw complex in Utrecht bent u bij VT2000 aan het juiste adres.

Wilt u liever een VvE beheerder uit de regio Amsterdam? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in. Deze dochteronderneming van VT2000 is actief in heel de regio, zoals als VvE beheerder in Zaandam.