BBC kaprijke
Business

Wilt u een zandloperfiguurtje?

Wie actief is op social media heeft het waarschijnlijk al lang gezien, maar de waist trainer is terug! Verschillende sterren zoals Khloe Kardashian en Snooki komen er open en eerlijk voor uit dat zij een waist trainer gebruiken. Dit ultieme hulpmiddel om een zandloperfiguur te realiseren, is weer helemaal terug van weg geweest.

Tegenwoordig wil iedereen het liefste het ‘perfecte’ vrouwenbeeld bereiken. Om aan alle idealen te voldoen lijkt een dieet en een overdosis aan tijd in de sportschool de enige manier. Hier komt verandering in met de waist trainer. Dit is een methode waarbij de taille geleidelijk smaller gemaakt wordt door middel van aanbestedend ondergoed. De waist trainer dien je dan wel voor bepaalde tijd te dragen, maar bied vergelijkbare resultaten als die van een korset. Wanneer men de waist trainer gemiddeld 10 uur per dag en 8 weken lang draagt, kan dit aanzienlijke veranderingen aanbrengen aan je taille. De waist trainer kan in verschillende materialen beschikbaar zijn, zoals van katoen en de latex waist trainer. Je kunt dus zelf beslissen wat je voorkeur heeft, echter is er ook een nadeel; de waist trainer verplaatst het lichaamsvet, je komt er dus niet vanaf.

Waarom zou je een waist trainer kopen? Verschillende mensen gingen u voor en hebben bewezen dat de werking van een waist trainer mooie resultaten kan bieden. Het lichaamsvet verplaatst zich van de taille naar de billen en de borsten. Je krijgt hierdoor een plattere buik en mooiere rondingen. Bovendien helpt het wanneer je extra op je voeding let en niet eet tijdens het dragen van de waist trainer (gemiddeld 8 uur per dag). Als je deze 3 stappen volgt, zal het resultaat sneller zichtbaar zijn. Het is dus zeker de moeite waard om te proberen. Bovendien zijn waist trainers als gemakkelijk en snel te bestellen online. Waagt u zich eraan?

 

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/