BBC kaprijke
Image default
Vakantie

Ontdek West-Vlaanderen en overnacht in dit hotel in Poperinge

Heeft u altijd al op vakantie willen gaan naar België met een grote groep vrienden of familie? Dan is Skindles perfect. Dit is een hotel in Poperinge, een stadje in West-Vlaanderen. Hier kunt u ongestoord genieten van de rust en gebruikmaken van alle faciliteiten die u nodig heeft voor een top vakantie. Het hotel wordt gerund door Chantal en Peter, die er alles aan doen om uw vakantie te laten slagen.

De ligging

Het hotel in Poperinge heeft een prachtige ligging, midden in de stad. Zo kunt u profiteren van alle uitgaansgelegenheden, restaurants en winkeltjes in de stad. Er is van alles te beleven. Wilt u even weg van alle drukte, dan zijn er genoeg leuke wandelroutes in de buurt, waar u kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Voor jong en oud is er genoeg te doen in de omgeving.

Een rijke historie

Bovendien kunnen liefhebbers van geschiedenis hun geluk niet op. Dit hotel in Poperinge is gevestigd in een herenhuis uit de 18e eeuw, waarin de rijke geschiedenis voelbaar is. In het gebouw zijn veel herinneringen uit de Eerste Wereldoorlog aanwezig, toen het hotel nog alleen voor officieren toegankelijk was. Na de oorlog werd het hotel vooral gezien als bedevaartsoort voor talloze Engelsen. Ook grote namen uit de Eerste Wereldoorlog hebben het hotel in die tijd bezocht.

Ontdek wat het hotel te bieden heeft

Naast het feit dat het hotel in Poperinge is gelegen in een prachtige omgeving en het gebouw zelf een rijke geschiedenis kent, biedt het hotel nog veel meer. Zo zijn er luxe accommodaties voor tot wel 24 personen. Deze accommodaties zijn onderverdeeld in zes losse appartementen met aparte slaapkamers, zodat u genoeg privacy krijgt. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken, badkamer en zithoek en bovendien zijn er nog gezamenlijke ruimtes, waaronder een professionele keuken, een zithoek, een eetkamer en een bar, waardoor u genoeg mogelijkheden heeft om gezelschap op te zoeken.

https://www.skindlespoperinge.com/