BBC kaprijke
Image default
Vakantie

Regel feilloze en zorgeloze dagreizen bij deze specialist

Als u met een grotere groep op uitstap wilt gaan, dan kan het vervoer wel eens een kink in de kabel zijn. Het is namelijk niet evident om zoveel auto’s en chauffeurs te vinden om veilig naar een bestemming te rijden. Dan hebben we het ook nog niet over de brandstofkosten. Maak het uzelf en uw gezelschap daarom heel makkelijk door een autobus te regelen bij Reisvogel. Deze specialist uit Waregem verzorgt probleemloos uw dagreizen vanuit de hele provincie West-Vlaanderen. Geen afstand is te ver en geen bestemming is te gek. Zij zorgen ervoor dat u veilig en wel op en neer gaat op een locatie naar keuze.

Bouw op de ervaring van deze ervaren dienstverlener

De Reisvogel is begonnen bij Michel Delmonte in 1929, toen hij een vrachtwagen ombouwde tot een autobus en vervolgens een probleemloos vervoer regelde voor talloze mensen. Sindsdien bieden zij hun klanten uiteraard meer luxe en comfort aan de hand van een wagenpark met 13 autocars en 20 verschillende chauffeurs. Fijne en gewenste service is wat zij bovenal willen verlenen aan hun klanten. Zo kunt u ongeacht waar in West-Vlaanderen rekenen op de diensten van deze onderneming te Waregem. Door duidelijke afspraken op voorhand te maken zullen uw dagreizen feilloos verlopen en hoeft u alleen maar te genieten van de uitstap. Met heel de groep samen op de bus kan zelfs het vervoer naar en terug al een gezellige bedoening maken.

Neem contact op met het personeel

Zou u gebruik willen maken van de diensten van De Reisvogel voor uw volgende dagreizen? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen en een afspraak in te plannen. Op die manier kunt u op tijd beginnen aan het organiseren van uw uitstapjes. Voor zowel verenigingen als grotere vriendengroepen is dit de ideale service om gebruik van te maken.

https://www.reisvogel.be/