BBC kaprijke
Image default
Vakantie

Wat is een leuk adres om goedkoop te overnachten in Bokrijk?

Ben je op zoek naar een leuk adres waar je goedkoop kunt overnachten in Bokrijk? Het Provinciaal Domein Bokrijk ligt in de buurt van Genk, in Belgisch Limburg. Het Provinciaal Domein Bokrijk, de omgeving van Genk en het Nationaal Park de Hoge Kempen bieden tal van recreatiemogelijkheden. Er is hier zoveel te doen dat het geen verkeerd idee is om meteen naar een goedkope locatie voor een overnachting te zoeken. Een aanrader als je goedkoop wilt overnachten in Bokrijk is Jeugdherberg De Roerdomp. De jeugdherberg is een ideale uitvalsbasis voor een schoolreisje of een weekendje weg met het gezin. De naam suggereert misschien dat deze herberg alleen goedkope overnachtingen aan jongeren biedt, maar kun je hier ook prima terecht met je gezin of als je jong van geest bent. Dit is trouwens van toepassing op alle accommodaties die de overkoepelende vereniging Vlaamse Jeugdherbergen aanbiedt. Neem een kijkje op hun website en ontdek hun volledige aanbod.

Ontdek de vele attracties die dit gebied telt

Het Provinciaal Domein Bokrijk is een bijzonder recreatiegebied waar verschillende leuke attracties te vinden zijn. Op het domein vind je het kasteel Bokrijk en het openluchtmuseum. Dit openluchtmuseum telt 140 verschillende gebouwen die je een mooi beeld geven over de periode 1600 tot 1950 en je kunt er een wandeling maken in ‘Het vreemde bos’, waar je de beelden van kunstenaar Hugo Duchateau kunt ontdekken tussen de bomen. De kinderen kunnen zich uitleven in de grootste gratis speeltuin van België en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Als je alles wilt meemaken wat hier te beleven valt dan is het een goed idee om goedkoop te overnachten bij een jeugdherberg in Bokrijk.

Vind een goedkope overnachting in Bokrijk

Ben je een schoolreisje of een gezinsuitje aan het plannen en zoek je een accommodatie waar je goedkoop kunt overnachten in Bokrijk? Dan kun je via de website van Vlaamse Jeugdherbergen een boeking doen bij Jeugdherberg De Roerdomp. Kijk snel op de website als je wilt weten wat de mogelijkheden en de tarieven zijn.

https://www.jeugdherbergen.be/nl