BBC kaprijke
Business

Gratis uw auto verkopen

Gratis uw auto verkopen doet uw via de online autoveiling van Besteautobod België. Binnen enkele eenvoudige stappen is uw auto online zichtbaar voor de aangesloten autobedrijven. Deze bedrijven kunnen een bod uitbrengen op uw auto en u kunt uw auto verkopen tegen het hoogste bod. De veiling duurt slechts 24 uur dus u kunt binnen korte tijd gratis uw auto verkopen.

Meer dan 5000 bedrijven

Alle aangesloten autobedrijven, en dat zijn er ruim 5.000, kunnen een bod uitbrengen op uw auto. Bij het aanmelden voert u de voertuiggegevens in en deze krijgen de potentiële kopers vervolgens te zien Ook foto’s uploaden is mogelijk. Foto’s zeggen meer dan 100 woorden dus het is zeker aan te bevelen om goede foto’s bij te voegen. Hierdoor zien de potentiële kopers sneller waarop ze bieden en wordt er vaker en hoger geboden. Hierdoor krijgt u dus nog een betere prijs terug voor uw auto.

 

Auto verkopen niet verplicht

U bent niet verplicht de auto te verkopen. De aanmelding is gratis net als het ontvangen van het hoogste bod. Het bod is 72 uur geldig. Reageert u niet binnen deze tijd dan vervalt het bod en de mogelijkheid om de auto te verkopen voor het voorgestelde bod. Ook als u het bod niet hoog genoeg vind dat hoeft u de auto natuurlijk niet te verkopen. U blijft de verkoper en u bepaalt of u verkoopt of niet. Accepteert u wel het bod dan verkoopt u met zekerheid de auto voor de genoemde prjjs. De verkoop wordt meteen in gang gezet en de koper komt vervolgens bij u de auto ophalen. U krijgt dus niet te maken met particuliere kopers of advertentiekosten. Deze manier van verkopen is niet alleen razendsnel maar ook 100% veilig en kosteloos.

 

Schade of geen schade

Heeft u toevallig een auto met schade of een voertuig dat niet meer rijdt? Ook dan kunt u gebruik maken van de online autoveiling. Ideaal wanneer u vrijblijvend de auto wil laten taxeren en te weten wil komen wat hij precies waard is.