BBC kaprijke
Business

Het Zwitserse horlogemerk Tissot

Heeft u belangstelling voor het Zwitserse horlogemerk Tissot en wilt u hier graag iets meer over weten? Voor informatie ben u bij Zuyver Juweliers welkom in twee vestigingen, in zowel Harderwijk als Dronten. Deze horloge- en juwelenexpert is als officieel Tissot dealer uw aanspreek- en verkooppunt voor dit unieke Zwitserse horlogemerk. Bent u de trotse eigenaar of eigenaresse van een Tissot of overweegt u juist om er een aan te schaffen? Over Tissot valt altijd wel iets te vertellen.

Tissot horloges met touch screen

Doordat Tissot horloges in veel verschillende uitvoeringen worden geproduceerd is het merk onder echte kenners een bijzonder geliefd en gewaardeerd Swiss Made polshorloge. Met name de T lijn, officieel T-Touch geheten, met een uitzonderlijk touchscreen uurwerk, is voor professionele sportmensen een absolute must have. Ook de aanstelling van het merk als ‘official timekeeper’ van grote internationale sport evenementen dragen bij aan de bekendheid en ultieme kwaliteitsstandaarden van Tissot Horloges.

Tissot wereldwijd verkocht

Op innovatief gebied heeft het Zwitserse kwaliteitsmerk uit Le Locle een grote naam. Door als eerste ter wereld massaproductie in te voeren voor het vervaardigen van zakhorloges (omstreeks 1855) kwamen deze horloges binnen het bereik van vele kooplustigen. Dat deze massaproductie niet ten koste ging van de kwaliteit is tot op de dag van vandaag gegarandeerd. Alle uurwerken worden handmatig en minutieus gecontroleerd voor ze de fabriek verlaten. Ook waren vader en vooral zoon Tissot veelvuldig op reis en verkochten bijvoorbeeld al vanaf 1858 hun Tissot horloges ook in Rusland. Mede hierdoor worden de Tissot horloges tot op de dag van vandaag wereldwijd verkocht.

Persoonlijke kennismaking

Veel bekendheden in sport, politiek en entertainment kennen de waarde van het Zwitserse familiebedrijf Tissot. Wist u dat Tissot een favoriete horlogemerk was van zowel Nelson Mandela als Elvis Presley? Beide grootheden zijn op meerdere foto’s en beeldmateriaal gespot met een Tissot polshorloge. Hiermee heeft het merk echter nooit geadverteerd. Een prettige eigenschap van Tissot is dan ook zijn bescheidenheid. Gaat u voor onopvallende topprestaties en accuratesse? Dan kunt u zeker ter oriëntatie en kennismaking langskomen bij de dealer. Sommige details kunt u namelijk het beste persoonlijk ondervinden.