BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de specialist voor zwemvijvers of een groendak

Ecologische oplossingen zijn de weg naar een betere toekomst. Dat geldt in vrijwel alle sectoren van de markt, maar eveneens in je privésfeer. Om ervoor te zorgen dat jij woont met respect voor het klimaat, kun je rekenen op Ecoworks uit Vilvoorde voor het bedenken van innovatieve oplossingen. Zo weten zij onder andere zwemvijvers maar ook groendaken te voorzien voor woningen en gebouwen. Denk hierbij aan een afwerking op maat, waarbij jouw wensen centraal staan. Eveneens geven de medewerkers van deze onderneming graag advies over de meest gangbare opties en wat het beste past binnen jouw situatie.

Een heerlijke plaats van verfrissing in de tuin

Met een zwemvijver in de tuin creëer je een plaats van verfrissing die niet opvalt. Bij een traditioneel zwembad is het vaak moeilijk om deze naadloos in je tuin te verwerken. De opvallende kleuren van de zwembadondergrond vallen op in het tuinbeeld. Om hier komaf mee te maken en tegelijkertijd over een ecologische oplossing te beschikken. Van een organische zwemvijver tot een eerder moderne uitvoering, bij Ecoworks te Vilvoorde heb je ruim de keuze. Zo vind je ongetwijfeld iets dat je aanspreekt en kun je vervolgens ervoor zorgen dat dit op maat in je tuin komt te staan. Kies uit de prachtige zwemvijvers van deze specialist!

De mogelijkheden met een groendak

Een groendak is de ideale oplossing voor grotere gebouwen. Zo creëer je met een groendak vaak een soort daktuin, waardoor je de lege ruimte op het dak van je gebouw niet ongebruikt laat. Dit soort daktuin is vaak een heerlijke plaats om te vertoeven en even tot rust te komen. Met al het groen om je heen, adem je ook verse zuurstof in en de aangename geur van het groene gebladerte. Je merkt het al; de diensten en oplossingen van Ecoworks zijn echt een stap in de juiste richting. Op naar een groenere toekomst en een mooie afwerking van je woning of gebouw!