BBC kaprijke
Business

Paard in Balans: Academische Rijkunst

Academische Rijkunst voor alle trainingen op maat

Voor academische rijkunst is Paard in Balans dé ervaren specialist. Wil jij je samen met jouw paard verder ontwikkelen en de relatie optimaliseren, dan helpt Jolenta van Haaften je graag op weg. Met veel oog voor detail stelt zij een training op maat samen en gaan jullie aan de slag. Zo werken jullie bijvoorbeeld aan de horizontale en verticale balans, waarbij het dier leert om zich in evenwicht te houden en te stretchen. Vervolgens is het voor het ontwikkelen van draagkracht belangrijk om meer te kunnen buigen in de achterbenen. Voorkom rijtechnische problemen en maak vandaag nog een afspraak.

Klassieke Rijkunst optimaliseert samenwerking

Wil je meer weten over de Klassieke Rijkunst, meld je dan aan bij Paard in Balans in Hulshorst. Jolenta van Haaften is opgeleid tot instructeur in de Academische Rijkunst en kan veel voor jou en je paard betekenen. Alle oefeningen zijn erop gericht het welzijn van het dier en jullie onderlinge samenwerking te verbeteren. Dus of je nu dressuurmatig rijdt, springt of aan eventing doet, jullie gaan er altijd samen op vooruit. Je bent van harte welkom op Stal Lieuwendaal aan de Oudeweg 45 in Hulshorst, maar het is ook mogelijk om een training op locatie aan te vragen.

Academische Rijkunst beoefenen op mooie locatie

Paard in Balans is hét deskundige adres voor het leren van de academische rijkunst. Wil je je paard succesvol en blessurevrij trainen, kom dan naar Stal Lieuwendaal in Hulshorst. Behalve dat de lessen zeer compleet en doelgericht zijn, biedt de locatie nieuw aangelegde banen, een mooi terras voor bezoekers en een hoog afgezette longeercirkel en paddock. Je kunt je eigen dier meenemen, maar ook trainen met één van de academisch geschoolde paarden. Wil je een speciale clinic of workshop laten verzorgen, dan zijn er veel mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie, bezoek dan de website of bel met 06-44 11 59 90.

http://www.paardinbalans.com/klassieke-rijkunst/