BBC kaprijke
Business

Sleutels vergeten?

Je bent lekker aan het koken en het moet nog even op het gasfornuis blijven. Je zet het gasfornuis wat lager en gaat buiten roken omdat je niet binnen mag roken. Je staat voor de deur en het valt achter je dicht. In je broekzak heb je ook geen sleutels. Je bent nu buitengesloten terwijl het gasfornuis aan staat. Wat nu?

Dit is niet de eerste keer dat het iemand overkomt en je zult vast niet de enige zijn die het zal overkomen. Je hebt waarschijnlijk een ruit ingetikt om snel binnen te komen of je hebt naar de brandweer gebeld. In beide gevallen komt er een dure rekening erachter aan. De brandweer zal namelijk het deur slopen en zelfs sloop je de raam. Dit is natuurlijk geen goede oplossing.

Wat je beter had kunnen doen is een slotenmaker Den Haag bellen. Je zou denken dat dit te deur is of dat het allemaal te lang duurt maar dit is niet waar. Een slotenmaker Den Haag is er even snel als de brandweer wanneer je de situatie uitlegt. Je hebt de deur niet op slot gedaan en een slotenmaker kan het makkelijk openen. Dit betekent ook dat je niet veel geld hoeft te betalen voor de slotenmaker Den Haag. Mocht je ooit in deze situatie terecht komen bel dan gelijk een slotenmaker Den Haag.