BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

Unieke smaakcombinaties van deze kant-en-klare cocktails

Bij BarBasille kun je kant-en-klare cocktails in een paar muisklikken gemakkelijk bestellen, waarna je ze binnen twee á vijf dagen thuis bezorgd krijgt. Kant-en-klare cocktails zijn een geweldige uitvinding, want het bespaart je tijd en heel wat moeite. Bij BarBasille kun je zowel klassieke cocktails bestellen zoals de Mai Tai, maar je vindt er ook unieke cocktails. Hierover lees je hieronder meer.

De zware kant-en-klare cocktails

Het is geen Long Island Iced Tea met vijf soorten spirits, maar de Sazerac doet er qua heftigheid niet voor onder. Deze kant-en-klare cocktail bestaande uit drie spirits, absint, Bourbon en Bitters, is sinds 2008 de officiële cocktail van New Orleans. Een stoet van aroma’s zal de revue in je mond passeren: anijs, bitters en suikers. Wat betreft de garnering kun je een citroenschil gebruiken, die het drankje net iets luchtiger maakt.

James Bonds cocktail

De cocktail Negroni associeer je vast met James Bond en daar heb je gelijk in. De Negroni bestaande uit Campari, gin en vermout is momenteel een van de populairste cocktails. De bittere smaak van de Campari vormt de basis, maar deze bitterheid wordt afgewisseld met de kruidige smaken van gin en vermout. Van laatstgenoemde drank krijgen deze kant-en-klare cocktails ook hun zoete twist.

De mix

De Martinez cocktail is een goede mix van de Manhattan en Martini cocktail. Het smaakpallet van de cocktail varieert tussen zoet, bitter, kruidig en fruitig.  Het perfecte drankje voor bij een rokende sigaar en interessante conversatie.

 

De rijkdom van Manhattan

De Manhattan is een cocktail die veel vergeleken wordt met de Martini, maar die vele jaartjes ouder is dan zijn bekende broertje. De Manhattan cocktail bestaat uit bitters, bourbon en vermout, die in een typisch cocktailglas geserveerd moeten worden. Deze cocktail serveer je zonder ijs, maar met kersen of een klein partje sinaasappel als garnering. Wil je heerlijke kant-en-klare cocktails bestellen? Surf dan snel naar de webshop van deze cocktailspecialist en plaats een bestelling.

https://barbasille.com/