BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

Een op maat samengestelde catering op uw bedrijfs- of huwelijksfeest

Wilt u een professionele catering regelen voor uw of andermans huwelijksfeest? Schakel in dit geval JÖRD in voor de lekkerste gerechten, hapjes en drankjes. Een goede catering is onmisbaar op een huwelijksfeest, want bij zo’n speciale dag hoort natuurlijk altijd heerlijk eten en drinken. Met deze voorziening maakt u een huwelijksdag extra speciaal en memorabel voor alle gasten. Wanneer u zich niet druk wilt maken over de soorten dranken en gerechten op een huwelijksfeest, is de catering van JÖRD ideaal. Zij nemen u namelijk alles rondom de catering uit handen. Deze traiteur verzorgt daarnaast ook het eten en drinken bij andere gelegenheden, zoals een bedrijfsfeest. In iedere situatie biedt dit bedrijf zijn uitstekende service die volledig naar uw wensen wordt verleend.

Verschillende vormen van catering op uw feest

Naast een professionele catering op een huwelijksfeest, verzorgt deze traiteur ook graag het eten en drinken op een bedrijfsfeest. Hoewel dit uiteraard een andere soort gelegenheid is, is het hier ook van belang dat er rekening wordt gehouden met al uw wensen en met die van de gasten. Heeft u speciale voorkeuren, zoals exclusief vegetarisch eten? En wilt u de catering volledig aanpassen aan de locatie die u heeft geboekt? JÖRD voorziet u altijd van de beste culinaire voorzieningen. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen het serveren van gerechten aan tafel en een lopend buffet. In beide gevallen wordt alles op professionele wijze voor u geregeld. Tijdens een walking dinner gaat JÖRD minimaal zes keer rond met verschillende hapjes die zeker bij uw gasten in de smaak zullen vallen. Wanneer u kiest voor à table, worden er verschillende kommen en schalen met luxe hapjes op tafel geserveerd. Zo heeft u bij deze traiteur altijd de catering die past bij uw bedrijfsfeest of andere gelegenheid!

Bespreek de mogelijkheden

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden die JÖRD te bieden heeft, dan kunt u altijd contact met hen opnemen om deze te bespreken en uw wensen door te geven. Zij vertellen u meer over de verschillende services die voor u een goede optie zijn. Vervolgens rekent u op uitstekend maatwerk en een fijne samenwerking.