BBC kaprijke
Business

Verminder uw pijn en versnel uw herstel met PEMF Apparaten

tennisarm behandelen

Een tennisarm kan ervoor zorgen dat u lang rust moet houden. Zeker als sporter is dit erg lastig. Gelukkig zijn is er een behandelmethode waarbij het tennisarm behandelen kan worden versneld. T-therapie biedt een unieke methode waarmee u thuis uw tennisarm kunt behandelen. Door middel van magneettherapie kunt u het genezingsproces thuis versnellen.

Hoe werkt het precies?

T-therapie biedt PEMF apparaten aan. Deze apparaten hebben een lage of hoge frequentie aan magneetpulsen. Deze magneetpulsen hebben een onderhuidse werking. De magneetpulsen zorgen ervoor dat de cellen opgeladen worden en zuurstof sneller aangevoerd kan worden. Dit heeft als resultaat dat de vernieuwing van de cellen versneld kan worden. Dit is van groot belang van een tennisarm behandelen. Wanneer u last heeft van een tennisarm, moeten de spieren herstellen. Dit kost tijd. Maar met magneettherapie kan het proces versneld worden. De spieren herstellen sneller en u bent sneller van de pijn af.

PEMF apparaten huren of kopen

Bij T-therapie kunt u de PEMF apparaten kopen of huren. U kunt natuurlijk allereerst een apparaat huren om te zien of deze therapie helpt bij uw klachten. T-therapie heeft een ruim aanbod aan hoge en lage frequentie apparaten die helpen bij verschillende klachten en aandoeningen. Voor een tennisarm behandelen is een laag frequentie apparaat vaak voldoende. U kunt altijd persoonlijk advies inwinnen via T-therapie. Zo weet u precies welk apparaat u moet aanschaffen om uw tennisarm behandelen. Neem een kijkje op de website van T-therapie voor meer informatie over de producten en de werking van PEMF pparaten. U bent sneller van uw tennisarm af met deze unieke magneettherapie. Een tennisarm behandelen aan huis? Neem contact op met T-therapie voor meer informatie.