BBC kaprijke
Business

Restaurant Eastern Plaza

 

Wanneer je naar een All you can eat restaurant gaat wil je uitgebreid kunnen eten. Het doel van een wokrestaurant bezoeken is voor de meeste mensen hetzelfde; zoveel mogelijk sushi en andere gerechten eten. Je betaalt een vaste prijs voor een bepaalde tijd, waarna je zelf kan bepalen hoe je deze tijd indeelt. Je kan deze uren proberen om echt zoveel mogelijk te eten of je kan elk gerecht dat er is uit proberen. Restaurant Eastern Plaza is uitermate geschikt hiervoor.

Neem zoveel tijd als je wilt

Er zijn verscheidene All-In arrangementen in ons restaurant. Het kleinste arrangement is het arrangement waarbij je anderhalf uur van het buffet kan genieten, welke ook het goedkoopste is. Dit is arrangement is zeer geschikt voor je als je niet te veel geld wilt uitgeven, maar ook als je niet zoveel tijd hebt. Anderhalf uur is lang genoeg om rustig te kunnen eten, zonder dat je de hele avond kwijt bent. Mocht je wat meer tijd willen, dan is er ook een arrangement om twee, twee en een half en drie uur van het buffet te kunnen eten. Met deze arrangement kun je rustig alle sushi en overige gerechten uit proberen die je lekker lijken. Mocht je er écht een avondje uit van maken, ga dan voor het V.I.P. Onbeperkt All-In Genieten arrangement. Hierbij heb je vanaf half zes ‘s avonds tot en met sluitingstijd de tijd om alle sushi, wok en desserts te eten.

Voordelig eten

Mocht je wat minder uit willen geven, dan is het verstandig om al vroeg naar het buffet te gaan. Op zondag krijg je namelijk tien procent korting als je om half 4 in de middag begint met wokken. Dit is zeer geschikt als je bijvoorbeeld een vroege lunch hebt gehad of als je een activiteit hebt in de avond, waardoor je vroeg moet eten.

Neem snel contact op!

Voor meer informatie kun je ons restaurant altijd bereiken. Bel of email dus snel voor een afspraak en neem het arrangement dat het beste bij je past in ons wokrestaurant!