BBC kaprijke
Business

Vloertegels toilet

Het kleine kamertje… ook die heeft behoefte aan A-kwaliteit vloertegels! Het toilet is belangrijker dan u denkt. Voor zowel u als de gasten. Een mooie look die perfect past bij uw stijl. Uw toilet de juiste uitstraling geven, het maakt uw huis helemaal af. Laten we eerlijk zijn, we komen best vaak in het toilet. Bij Pand 16 slaagt u altijd voor uw tegels, onze showroom zal u verbazen. Iedere tegel roept een ander gevoel op. Zo stralen tegels in een groot formaat rust uit. Kleine tegels, zoals tegelstroken of mozaïek geven juist een heel levendig effect aan een oppervlak. Wat is uw persoonlijke stijl of smaak? Zeg het met tegels! Leuk om eens lekker uzelf te laten gaan met de stijl die al jaren in uw hoofd zit. Het toilet helemaal afmaken met de juiste vloertegels.

 

Nieuwe vloertegels in uw toilet

Wij presenteren uw graag onze showroom met een groot aanbod aan tegels. Dit is niet alleen voor het toilet. Ook voor andere kamers in huis, zoals de badkamer, woonkamer en woonkamer. In diverse kleuren, maten en afwerkingen, allemaal van zeer goede kwaliteit. Ons assortiment is zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils. Weet u al welke stijl u wilt in het toilet? Zowel de kleuren, formaten en de breedte van het kleine kamertje zijn hierbij van belang. Medewerkers van Pand 16 kunnen u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en woning. U kunt gerust een afspraak maken voor advies van Pand 16. Nog leuker, kom vrijblijvend oriënteren op diverse toilettegels in onze showroom in Rosmalen. U bent van harte welkom.

 

Vloertegels van uw dromen bestellen

Bent u er helemaal uitgekomen? Of wilt u de tegels liever van dichtbij bekijken in onze showroom? Plan dan vandaag een afspraak in. Wij helpen u graag aan de juiste vloertegels op het toilet die perfect bij u passen.

 

 

https://www.pand16.nl/