BBC kaprijke
Business

Waarom chocolade relatiegeschenken zo geschikt zijn!

Het is niet makkelijk om te bepalen op welke manier je businesspartners een goed gebaar toe doet, chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade in Veenendaal zijn hiervoor de beste optie! Wij doen dit nu eigenlijk al een een hele periode en we hebben nog geen moment spijt van deze keuze, want bij iedereen valt het weer heel erg goed in de smaak. Letterlijk en figuurlijk. Australian is een bedrijf wat chocolade relatiegeschenken verkoopt en dit is al een hele tijd onze vaste leverancier, in deze blog deel ik graag waarom zij zo geschikt zijn en waarom je hier wellicht heen moet gaan.

Chocolade relatiegeschenken van Australian

Chocolade relatiegeschenken van Australian zijn eigenlijk een hele goede optie om te geven aan klanten of aan partijen waarmee je samenwerkt. Dit komt omdat het helemaal niet veel geld kost, maar toch is het iets waar iedereen enorm blij mee is. Australian levert hele goede kwaliteit en je betaalt helemaal niet zoveel geld voor chocolade relatiegeschenken als dat je doet voor producten die je normaalgesproken zou geven. Een voordeel van chocolade relatiegeschenken van Australian is dat er vaak een groot deel van de externe partij bekend wordt met het bestaan van jouw bedrijf. Dit komt doordat de chocolades intern worden uitgedeeld en er dan altijd gevraagd wordt of de gever jarig is. De reply is dan altijd dat het een geschenk is van jouw bedrijf! Win-win situatie dus, een fijn cadeau voor een lage prijs wat zorgt voor bekendheid bij businesspartners.

Waarom Australian?

Australian is onze vaste leverancier en als je graag wil weten waarom dit is dan moet je eens een proefdoosje bij hen bestellen om de smaak te proeven. Dit is hoe wij het ook gedaan hebben en als wij nu chocolade relatiegeschenken bestellen dan doen we er stiekem een paar extra doosjes bij zodat wij die hierbinnen bij de koffie kunnen opeten. Australian geeft altijd korting bij grote bestellingen dus om deze reden is het voor grote bedrijven ook de meeste geschikte aanbieder in de regio. Als je vragen hebt dan kun je op de website kijken om ook het aanbod door te bladeren.