BBC kaprijke
Business

Milieuvriendelijke koffiebekers

Je zou het in eerste instantie misschien niet denken, maar over het algemeen zijn koffiebekers (wegwerpbekers) milieuvriendelijker dan de ‘ouderwetse’ koffiemok. Wanneer je een bedrijf hebt waar honderden personen in werken, kun je je voorstellen wat je kunt besparen en in hoeverre je de schade aan het milieu kunt beperken. Wij hebben enkele van de voordelen van deze milieuvriendelijke koffiebekers voor je op een rij gezet.

Recyclebaar

Allereerst zijn de meeste koffiebekers tegenwoordig geheel recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Ook wanneer je de beker weggooit na deze maar een paar keer gebruikt te hebben, zal deze dus een nieuwe bestemming vinden. Het kan geen kwaad om duizenden koffiebekers te kopen, mits je deze op een verantwoorde manier weggooit.

Waterbesparend

Een koffiemok wordt soms wel duizenden keren gebruikt. Elke keer nadat deze is gebruikt, wordt deze afgewassen, met de hand of in de vaatwasser. Elke keer dat dit voorkomt, worden er tientallen liters water gebruikt. Toch gaat deze handeling verder dan alleen het gebruikt van water.

Energiebesparend

Om een koffiemok goed schoon te krijgen, dient warm water te worden gebruikt. Om dit warme water op te wekken, is gas of elektriciteit nodig. Dit gebruik zorgt voor een enorme uitstoot van co2; één van de grootste oorzaken van klimaatverandering!

Koffiebekers aanschaffen

Al met al is de aanschaf van koffiebekers de beste optie – zowel voor je portemonnee als voor het milieu. Uw Disposables staat sinds jaar en dag bekend om haar hoge kwaliteit koffiebekers en andere toebehoren. Je kunt zelf jouw bedrijfslogo laten bedrukken op de bekers. Wil je meer weten over onze koffiebekers en andere accessoires? Neem een kijkje op onze website en bekijk ons assortiment!