BBC kaprijke
Business

Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, industriele eettafels

Over Taffe 

 Bij Taffe kunt u industriële tafels op maat bestellen. Een tafel op maat wordt geheel naar wens gemaakt. Alles is op ambachtelijke wijze gemaakt, van het gelaste stalen tafelonderstel of gelaste stalen tafelpoten. Niet alleen zijn gelaste stalen tafel onderstellen beschikbaar in het keuze maar ook oude gietijzeren tafelpoten of laser gesneden slaten onderstellen. 

 

Het tafelblad

 Het houten tafelblad wordt gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlake. Bij taffe industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels worden voornamelijk hout bladen angeboden. Het houten tafelblad kan worden gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak. Het eiken kan in verschillende diktes worden besteld en geheel op maat. Het eiken kan geheel glad geschuurd worden of een wat ruwere oud eiken vergrijsde planken. Niet alleen voor industriële tafels kunt u bij taffe terecht maar ook voor vintage tafels kunt u bij Taffe terecht. De Taffe tafels worden op maat gemaakt. Elke Taffe tafel wordt gemaakt met massief hout, eiken of grenen. Bij de wagondelen zijn de breedtes verschillend tot 17cm en een lengte van 2,7m. De wagonplanken kunnen worden geborsteld of geschaafd. Bij de geschaafde wagonplanken zijn de donkere delen goed zichtbaar vergeleken met de lichtere delen die goed naar voren komen bij het schaven. Bij de geborstelde wagonplanken blijven de planken mooi donker van kleur. Bij allebei de varianten kan er gekozen worden voor een afwerking van een stootvaste en vochtbeschermende verf of houtolie. Bij het eiken kan er gekozen worden voor verschillende kleur tinden, van zeer licht tot donker. Wat allebei  erg mooi staat bij de industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel op maat.

 

Gelaste tafel onderstel

 Industriële tafel, industriele eettafel, industriele tafels op maat met wagonplanken en een stalen tafel frame. De stalen frames zijn gemaakt van plaat of buizen, of kokerprofielen.  Het tafelonderstel wordt op maat gemaakt en  met de hand gelast, er is een ruim aanbod op www.taffe.nl maar ook zijn eigen ontwerpen welkom. Heeft u vragen over een tafelonderwerp? Of wilt u een ander soort tafel als dat er wordt aangeboden op de website? Dan kunt u gerust contact opnemen. Dit gietijzer is erg zwaar wat voor een stabiele en robuuste tafel zorgt. De gietijzeren tafelonderstel wordt gegoten doormiddel van het ijzer zeer warm te maken waardoor het in een mal kan worden gegoten. Deze tafel onderstellen geven een oud effect zoals de machine onderstellen in oude fabrieken. Als u een tafel onderstel en tafelblad heeft uitgezocht kan er besteld worden op verschillende manieren. Op de website kunt u op elke tafel pagine een bestelknop vinden. Als u op deze knop drukt dan komt u op een pagina waar u uw gevens kunt doorgeven.

 

http://www.taffe.nl