BBC kaprijke
Business

Rijschool Nieuwegein een rijschool met kwaliteit

Rijschool Troy is gevestigd in Nieuwegein en heeft kwaliteit, de beste service, professionaliteit, lage les prijzen. Er wordt rijles gegeven in Utrecht, Nieuwegein, en omgeving.

 

 

Samen met je instructeur van rijschool Troy bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1 uur per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe les onderdeel te leren. De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds maar ook in het weekend kan er gereden worden. In overleg zelfs op zondag.

 

 

 

Er wordt gebruik gemaakt van een opbouwende les kaart waarop je snel kunt zien hoever je met je opleiding bent gevorderd, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is, vervolgens worden deze met jou besproken.

 

 

 

Rijlessen in Nieuwegein zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij rijschool Nieuwegein  wordt er alles aan gedaan om dit doel te verwezenlijken. Wij bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met rijschool in Nieuwegein door je in te schrijven voor een gratis proefles.

 

 

 

Bij jou rijschool in nieuwegein word je volgens de nieuwste lesmethodes geduldig begeleid en voorbereid op het examen om te laten zien dat jij Vlot, Veilig en Zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen. Bezoek onze site rijschooltroy of bel 030:8080317

 

 

 

 

http://www.rijschooltroy.nl/rijschool-nieuwegein