BBC kaprijke
Business

Transport van VPD

VPD is een van de meest erkende transportbedrijven België. Met haar eigen vloot van eigen vrachtwagens en haar uitstekende vierentwintiguursservice, werkt zij zo efficiënt als zij maar kan. Zij zorgt dan ook voor meer dan zeshonderd verzendingen en afhalingen per dag. VPD is favoriet onder veel klanten omdat zij over een jarenlange expertise beschikt, ervaren medewerkers in dienst heeft en beschikt over een correcte prijs- kwaliteitsverhouding. 

 

De distributie binnen België en Luxembourg omvat dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. Vervolgens worden deze gesorteerd in een magazijn in Lembeek. Om zo goed mogelijk te werk te gaan en geen onnodige tijd te verspillen, maakt VPD gebruik van tijdsleveringen. Zij houdt zich hier dan ook goed aan. Je kunt bestelde pakketten volgen via een tracking code. Je kunt die ook doen op je computer op POD. De distributiewagens van VPD bestaan uit verschillende types. De laadcapaciteit van deze wagens verschilt van een tot dertig ton. Alle wagens zijn voorzien van een laadklep, waardoor de lading makkelijk in- en uit te laden is. Mocht er toch iets beschadigen, is dit geen ramp. VPD verzekert namelijk van een sterk beperkt schaderisico. 

 

VPD doet niet alleen aan distributiediensten, zij heeft ook verschillende magazijn te huur. Wanneer je interesse hebt in het huren van een van deze magazijnen kun je VPD telefonisch of via de mail bereiken. 

 

Het bedrijf maakt van tevoren afspraken met de leveranciers over hoe en wat er moet gebeuren met de pakketten. Dit is belangrijk om miscommunicatie te voorkomen. Wanneer het pakket in het pakhuis ligt, is het nog maar even wachten tot jij het pakketje thuis hebt liggen. Vaak is dit de volgende dag al. Ook dit is een van de redenen waarom klanten zo tevreden zijn met de service van VPD. Bovendien levert zij tot in huis. je hoeft een zwaar pakket dus niet zelf naar binnen te tillen.