BBC kaprijke
Image default
Business

De vrijheid bij de verkoop van uw eigen woning

De huidige huizenmarkt blijkt geen rem te hebben. Makelaars blijven klanten ontvangen en de huizen gaan als warme broodjes over de toonbank. Gezien het hoge aantal vragers is een gunstige tijd om uw woning te koop te zetten als u verlangt naar een nieuwe omgeving.

Een huis verkopen klinkt gemakkelijk, maar helaas komt er veel geduld en spanning kijken bij dit proces. Echter is het ook mogelijk uw woning zelf te verkopen, zo heeft u zelf in de hand wanneer de woning verkocht wordt, of het tussentijds gehuurd kan worden of welke spullen u achter wilt laten in de woning.

Gemak

Door uw woning zelf te verkopen, zal de woningeigenaar niet in contact komen met een makelaar. De woning wordt direct verkocht aan het betreffende bedrijf waarmee u samenwerkt. Hierbij kan de eigenaar zelf bepalen op welk moment de woning verkocht zal worden en welke specialisaties hierbij komen kijken. Deze manier van verkopen zal niet enkel gemakkelijk zijn, maar zal de eigenaar ook kosten besparen.

Proces

Bij de verkoop van de betreffende woning zal er vooraf een afspraak worden ingepland, zodat de ervaren vastgoedinvesteerders een beeld kunnen schetsen van de situatie. Na een kennismaking zal er een bezoek volgen, waarbij de huidige waarde van de woning zal worden bepaald. Uiteraard zal uiteindelijk het bod bekend worden gemaakt. Zodra de eigenaren akkoord gaan met het voorgestelde bod, zal de verkoop doorgezet worden.

Zelf verkopen

Het proces van uw eigen huis verkopen wordt onder de mensheid opmerkelijk populair. Het feit dat de makelaarskosten vervallen, spreekt veel woningeigenaren aan. De woning is gemakkelijk, snel en in fijne samenwerking te verkopen voor een uitstekende prijs. Verder zullen er geen bezichtigingen plaatsvinden, dat tijdbesparend werkt.

http://economy.nl