BBC kaprijke
Image default
Business

Dobberen in eigen tuin

De zomer komt steeds dichtbij! De vogeltjes fluiten, het blijft langer licht en de winterjas kan steeds vaker in de kast blijven liggen. Gezien de huidige maatregelen zullen reizigers voorlopig nog geen groen licht krijgen om op pad te gaan, helaas! Vakanties zullen, voor onbepaalde tijd, uitgesteld worden.

De opdracht aan de mens om de vakantie in te richten naar eigen wens, waarbij de maatregelen opgevolgd worden; een uitdaging voor iedereen. Gelukkig zijn er diverse manieren om de vakantie naar huis te brengen. De zon laat steeds meer van zich zien, waardoor de vakantiesfeer er steeds meer in komt. Nu jij nog!

Ultieme rust

Niets is fijner dan volledig tot rust komen na een vermoeiende werkperiode. Een vakantie brengt de mens rust: een andere omgeving, prettige sfeer en heerlijk zonnetje. Even helemaal niets doen. Een stap uit de werkbubbel en jezelf weer vinden.

Spa

Vakantie brengt je rust. Niemand draagt een verantwoording en niemand heeft verplichtingen. Een dagje probleemloos dobberen in de spa, hoe fijn is dat?!

De accomodatie is vaak voorzien van een spa of zwembad voor eventuele verkoeling. Dit ultieme vakantiepret is ook thuis te verkrijgen door een opblaasbare jacuzzi. Zo zullen vakantieavonden weer mogelijk worden: dobberend in een privé-jacuzzi met uw favoriete cocktail in de hand.

Opblaas bubbelbad

Het opblaasbare bubbelbad of jacuzzi heeft vele voordelen. Zo is de jacuzzi gemakkelijk op te bergen, een eigenschap waar een vaste jacuzzi niet over schikt. Verder is het warme bad voorzien van een bubbelfunctie en te verkrijgen in de gewenste grootte. Nog niet tevreden? De opblaasbare Intex bubbelbaden beschikken daarnaast ook over krachtige jets. Met behulp van ruim 4 tot 8 krachtige, aanpasbare hydro-massage jets zal het bad u een ontspannend gevoel bieden, dankzij de muisstille motor.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl