BBC kaprijke
Business

Tv meubels op maat

De optimale geluidsinstallatie voor Spectral tv-wandmeubels

De geluidsinstallatie is een essentieel onderdeel van een huisbioscoop. Muziek gedownload vanaf uw smartphone moet natuurlijk in perfect stereo-geluid door de geluidsinstallatie worden weergegeven. Dezelfde geluidsinstallatie moet u ook wegblazen met zijn virtual surround geluid bij uw favoriete Netflix-serie. Niet elke geluidsinstallatie kan met deze variatie van eisen overweg. De VRA2 geluidsinstallatie van Spectral kan dat wel. Deze geluidsinstallatie is speciaal ontwikkeld door Canton, de toonaangevende Duitse leverancier van geluidssystemen. Het geluid dat het VRA2 systeem produceert is met geen pen te beschrijven.

Strakke vormgeving van uw geluidsinstallatie in een Spectral tv-wandmeubel

Aan de wand een tv meubel op maat van Spectral zorgt ervoor dat de geluidsinstallatie achter een stoffen bekleding verborgen zit. De bekleding voorkomt beschadiging en draagt bij aan het strakke design van het tv-meubel, terwijl het geluid onvervormd wordt doorgelaten. Er zijn geen losse onderdelen, zoals speakers op de vloer, en alle bedrading blijft keurig verborgen achter de stoffen bekleding. Natuurlijk is de stoffen bekleding in meerdere kleuren beschikbaar, zoals u mag verwachten van Spectral: u kunt kiezen tussen zwart, grijs, carbon en zilver. Nog nooit zag een geluidsinstallatie er zo goed uit.

De uitzonderlijke combinatie van een Spectral tv-wandmeubel en een perfect geluidsinstallatie

De techniek achter de geluidsinstallatie is innovatief en speciaal ontwikkeld voor Spectral door Canton. Het virtual surround geluid komt uit een enkele luidspreker module die de linker en rechter luidspreker integreert. Zelfs de subwoofer is geïntegreerd in de luidsprekermodule en door de speciale toonmix horen uw oren een surround effect. Geniet van de uitzonderlijke prestatie die Canton heeft geleverd door de VRA2 geluidsinstallatie te combineren met een tv wandmeubel van Spectral.