BBC kaprijke
Business

Een vervanger voor de facelift

en facelift moest vaak altijd met een operatie, waar toch veel mensen tegen opzitten. Dat is nu verleden tijd. Er bestaat nu een liquid facelift, dit heeft dezelfde effect als een normale facelift alleen dan zonder een operatie en snijwerk. Het is een eenvoudige manier waarbij gebruikt wordt gemaakt van injectable filters. Er wordt een middel onder je huid geïnjecteerd, waardoor je rimpels minder zichtbaar worden of een natuurlijke volume in je gezicht krijgt. Er worden 2 groepen injectables gebruikt bij de behandeling, hierdoor krijg je een natuurlijke resultaat.  

De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van waar je behandeld wilt worden en hoeveel je behandeld wilt worden. De resultaten van een liquid facelift is dat je een natuurlijk lift van gelaatstrekken krijgt, een vermindering van rimpels en lijnen in het gezicht. Ook zorgt het voor de herstel van de natuurlijke contouren in het gezicht, na de behandeling zie je er weer jong en fris uit. Het is makkelijker dan een gewone facelift met bijna dezelfde resultaten. Geen schrammen of littekens die je krijgt na een operatie. Het effect van een behandeling is ongeveer 2 jaar zichtbaar, hierna kan je gewoon weer een behandeling krijgen.

Hangende mondhoeken zijn ook vaak een groot probleem bij vrouwen. Ze zien er hierdoor vaak streng of bozig uit. Bij hangende mondhoeken lopen de lijnen vanuit je mondhoek naar je kaak en dit gaat erg aandacht trekken. Dit ontstaat door een natuurlijke samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid. Maar om dit te verhelpen heb je maar een kleine behandeling nodig. Dit gebeurd met een filter of een tijdelijke vulmiddel, die je een zachtere en vriendelijkere uitdrukking krijgt. Als je nog beter resultaat wil krijgen kan je ook nog gebruik maken van een lift bij de mondhoeken. Hierdoor lijkt je gebied rond de mond verjongt en staat de mondhoeken weer recht.

http://www.faceland.nl