BBC kaprijke
Business

Een simpele ingreep

Tegenwoordig is het aanbod ontzettend groot. De klant heeft genoeg te kiezen. Veel klinieken bieden dezelfde behandelingen aan, maar wel voor een unieke prijs. Daarnaast zal er nog wel een verschil in kwaliteit zijn bij verschillende klinieken. De ontwikkelingen gaan ontzettend snel, behandelingen worden vaak simpeler en veiliger. Wanneer u ongelukkig bent met het uiterlijk dan is er keuze genoeg om hier iets aan te laten veranderen. Een kleine ingreep kan al een ontzettend groot verschil maken. Zo kan hangend ooglid bijgewerkt worden met een simpele ooglidcorrectie. Hoe simpel vraag je? Een ooglidcorrectie behandeling duurt slechts dertig tot hoogstens zestig minuten. Op deze manier kunt u de vermoeide blik in een simpel uurtje laten verdwijnen Klanten zeggen er een frissere uitstraling van te krijgen en er energieker uit te zien. Tijdens de behandeling wordt een huidoverschot van de bovenoogleden weggehaald. Door de overtollige hoeveelheid huid weg te halen zie je er jonger en frisser uit. Tijdens de behandeling wordt je lokaal verdooft. Met een sneetje wordt de overtollige huid weggehaald.

 

Een ander voorbeeld van een simpele ingreep is het voller maken van je lippen. Lippen voller maken is een kleine behandeling die slechts vijftien minuten duurt. Dat is nog minder als de ooglid correctie. De blikvanger is wel een erg gevoelig onderdeel van het gezicht, de behandeling is daarom niet volledig pijnloos. Lippen die val nature smal zijn kunnen voller gemaakt worden. Ook asymmetrie en verschoven verhoudingen kunnen worden opgeheven met een behandeling.

 

De prijzen verschillen per kliniek. Vaak ligt de prijs van een botox behandeling tussen de tachtig en de honderd euro per zone. Bij Injectable Klinieken is er bijvoorbeeld een VIP-membership waardoor u kunt besparen op behandelingen. De lippen opvullen kost ongeveer rond de 250 euro. Een ooglidcorrectie is net wat duurder en kost rond de vierhonderd tot vijfhonderd euro.

http://injectableklinieken.nl/nl/