BBC kaprijke
Business

GSM en iPhone reparatie in Gent

GSM reparatie

Mijngsmreparatie heeft meerdere repairshops. U hoeft u dus niet lang te zoeken naar een gecertificeerd repairbedrijf, als u pech hebt met uw GSM. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt, waar u naar toe kunt voor een betrouwbare GSM reparatie. Weigert de trilfunctie, is de lichtsensor kapot, reageert de aan / uit knop niet meer? Voor al dit soort GSM reparaties bent u bij Mijngsmreparatie op het juiste adres. Want het is een repairbedrijf waar men reeds jarenlange ervaring heeft in GSM reparaties. New Phone Repair is de zaak waar u vol vertrouwen naar toe kunt gaan voor een betrouwbare, snelle, maar ook betaalbare GSM reparatie. Het is een bedrijf waarbij u op iedere GSM reparatie garantie krijgt. Zo koopt u een stukje zekerheid in. Stel dat uw GSM weer hetzelfde defect krijgt, dan wordt uw GSM binnen de garantietijd gratis opnieuw hersteld.

iPhone reparatie Gent

Een iPhone is een perfect toestel. Maar laat u hem uit uw handen glippen, dan kunnen onderdelen zoals iPhone scherm, knoppen, behuizing beschadigen. Een iPhone reparatie ligt voor de hand, want een iPhone reparatie aan uw toestel is nog altijd veel goedkoper dan de aanschaf van een andere nieuwe iPhone. U bent misschien bang dat bij een iPhone reparatie uw toestel dagenlang bij een repairshop ligt. Niets is minder waar.

Woont u in Gent, dan kunt u meteen naar New Phone Repair gaan. Een doorsnee iPhone reparatie daar duurt slecht 30 a 40 minuten, een iPhone schermvervanging nog korter, binnen een half uur heeft u dan uw iPhone weer in uw handen met een spiksplinternieuw iPhone scherm. 

Kom langs om uw iPhone te lateren rerareren in Gent. 

https://iphonereparatieshop.be/