BBC kaprijke
Business

Nachtrust met matrasbeschermer 90×200 cm

 

Voor kinderen is een goede nachtrust erg belangrijk. Daarom is het ook belangrijk dat een bed een degelijke matrasbeschermer 90×200 cm heeft. Wanneer een jong kind nog een klein kinderbedje heeft, zijn matrasbeschermers 60×120 of 70×150 cm meer aan te raden. Door een goede pasvorm blijft de hoes goed op zijn plek liggen. Bij kleine kinderen is daarnaast het aan te raden om een waterdicht model te kiezen. Hierdoor is het niet erg wanneer een kind tijdens zijn slaap in bed plast op het katoen. De waterdichte hoes zal het matras en katoen tenslotte beschermen.

 

Optimale bescherming

Koalabedding heeft vele verschillende matrasbeschermers in het assortiment. Koalabedding heeft een matrasbeschermer 90×200 cm, maar ook matrasbeschermers 60×120 en 70×150 cm in huis. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte maat te vinden. Het bedrijf heeft ook verscheidene bijzondere exemplaren in het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld een noppen matrasbeschermer 90×200 cm. Een noppen matrasbeschermer 90×200 cm zorgt ervoor dat een bed heel blijft en niet beschadigt. Kinderen hebben erg veel slaap nodig, waardoor het belangrijk is dat een matras niet snel slijt en lang meegaat. De noppen matrasbeschermer 90×200 cm werkt als een buffer tussen de bedbodem en het matras. Dit zorgt ervoor dat het matras niet kan gaan schuiven over de bedbodem heen, wanneer een kind veel beweegt in zijn slaap. De noppen matrasbeschermer 90×200 cm is gemaakt van polyester en is te wassen in de wasmachine op 60 graden.

 

Wit en wasbaar

Alle matrasbeschermers 60×120, 70×150 en andere maten van Koalabedding zijn verkrijgbaar in wit, zowel de waterdichte modellen als de overige producten. Het wordt aangeraden om de producten met andere witte producten mee te wassen, zodat het mooi wit blijft. Het fijne is dat elk product te wassen is op minstens 40 graden en sommigen zelfs op 60 graden, zoals de noppen matrasbeschermer 90×200 cm en de producten van katoen.

 

https://www.koalabedding.nl/