BBC kaprijke
Business

Kartonnen dozen

Het fijne aan kartonnen dozen is dat ze zo veelzijdig zijn. Je kunt er letterlijk iedereen blij mee maken. Bij verhuizingen zijn kartonnen dozen nodig, bij het opslaan van spullen en nog veel meer andere gebruiken. Wanneer je wilt knutselen met kinderen, wat is dan een van de eerste materialen die je nodig hebt naast papier? Juist! Dat zijn kartonnen dozen! Doordat kartonnen dozen zo multifunctioneel zijn, zijn kartonnen dozen ook erg gewild. Maar waar kan je eigenlijk kartonnen dozen kopen? Wat is de beste plek om kartonnen dozen te kopen? Hebben ze wel de maten die ik nodig heb? Worden ze wel snel geleverd?

Dozenhal

Dozenhal verkoopt kartonnen dozen in allerlei soorten en maten. Een aantal kartonnen dozen hebben we al klaarliggen in onze voorraad, klaar om verscheept te worden naar onze klanten. Op zoek naar een bepaalde maat? Dan kan je op onze website de maten invullen voor de kartonnen dozen van jouw keuze, en dan kan je meteen controleren in ons assortiment of we deze kartonnen dozen hebben! Je kan dan meteen een offerte aanvragen, en het is klaar. Bij de Dozenhal hebben we meer dan 2500 formaten aan kartonnen dozen. Dat is pas veel. Het is niet voor niets dat we de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel Nederland hebben!

Maatwerk

Misschien zijn gewone kartonnen dozen niet genoeg, en heb je als klant meer nodig. Een van de dingen die we voor je kunnen doen is gloednieuwe kartonnen dozen maken op maat! Wanneer bepaalde spullen met rare formaten getransporteerd moeten worden, dan is deze optie de beste keuze voor jou als klant. Het is ook mogelijk om kartonnen dozen te bestellen die een print hebben, met bijvoorbeeld de bedrijfsnaam. Wil je kartonnen dozen die milieuvriendelijk zijn? Dat is ook mogelijk door onze tweedehands kartonnen dozen te kopen! Niet alleen zijn deze kartonnen dozen erg duurzaam, maar ook nog eens een stuk goedkoper! Verder kunnen we extra stevige kartonnen dozen leveren, ook wel bekend als tabaksdozen, of palletdozen. Alles is mogelijk bij de Dozenhal!