BBC kaprijke
Business

Laserontharing gezicht

Professioneel het gezicht ontharen

Laat je je gezicht ontharen door Sensitif, dan kies je voor een van de beste klinieken van Nederland. Niet alleen zijn onze professionele therapeuten op de hoogte van de nieuwste internationale ontwikkelingen, maar ook is onze service uitstekend en het uiteindelijke resultaat perfect. Wij werken met de nieuwste en meest veilige technieken, zoals de LightSheer Duet Diodelaser en garanderen je het minst aantal behandelingen. In het gratis eerste consult geven we je uitgebreide informatie en analyseren we zorgvuldig jouw persoonlijke huid- en haartype. Profiteer levenslang van een zachte, verzorgde huid en vraag nu om een persoonlijk advies op maat.

Nauwkeurig en veilig gezichtshaar verwijderen

Wil je gezichtshaar laten verwijderen en heb je hierbij speciale ideeën, laat Sensitif je dan helpen. Wij vinden het zeer belangrijk dat jij je vrij en op je best voelt, dus jouw wensen staan bij ons voorop. Ons professionele team is zeer ervaren en werkt met de allernieuwste apparatuur uit de Verenigde Staten, waarmee ze heel nauwkeurig kleine gebieden behandelen. Zo kun je bijvoorbeeld je wenkbrauwen op alle mogelijke manieren laten laseren en heb je een specifieke baard in gedachten, dan zijn alle vormen uitvoerbaar. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen, kom dan vrijblijvend kennismaken.

Gezicht ontharen met weinig behandelingen

Je gezicht laten ontharen en direct genieten van een mooie zachte huid is bij Sensitif zo geregeld. Vanwege onze geavanceerde lasertechniek zijn er maar weinig behandelingen nodig. Het gemiddelde aantal is zes bezoeken en dat is aanzienlijk minder dan bij veel andere klinieken. Tijdens het eerste gratis gesprek leren we jouw huid- en haartype goed kennen, lichten we de diverse laserbehandelingen toe en bepalen we de frequentie. Wil je bijvoorbeeld ook je oksels, borst of schouders laten ontharen, dan helpen we je graag. Geniet snel van een perfect resultaat en plan je afspraak online in.