BBC kaprijke
Business

Prefab dakkapel

Het plaatsen van een nieuwe dakkapel is tegenwoordig niet meer het meeste werk. Vroeger was het de normaalste zaak dat een dakkapel ter plekke het dak op werd gebouwd. Dit was vrij arbeidsintensief, men was afhankelijk van het weer en het kon gevaarlijk zijn. Immers men werkte wel op een hellend dak. In de loop der jaren zijn de Arbo eisen wel flink aangescherpt om het werken op een dak veiliger te maken. Maar ook de branche zelf heeft een veiligere oplossing gevonden om een dakkapel te plaatsen met een prefab dakkapel.

Wat is een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel is een dakkapel die niet op locatie op het dak wordt opgebouwd, maar die al in de fabriek of timmerwerkplaats in elkaar gezet wordt. Nadat de prefab dakkapel voltooid is, wordt deze in zijn geheel op een vrachtwagen geladen en naar de locatie gebracht. Daar wordt de dakkapel met een kraan op het dak gehesen, waarna hij enkel nog aan het dak vastgezet moet worden. Ook een prefab dakkapel kan gemaakt zijn van het materiaal dat u wenst en voorzien worden van isolatie en eventueel zonnewering. Een voordeel is dat werklui niet afhankelijk zijn van het weer en het is een stuk veiliger.

Uw prefab dakkapel bij BM Daktechniek

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen, vraag dan via de website van BM Daktechniek een offerte op en laat u informeren over de mogelijkheden. Met ruim 20 jaar ervaring weet BM Daktechniek uw dakkapel op vakkundige en professionele wijze te plaatsen, zodat u er jaren plezier aan zult beleven.