BBC kaprijke
Business

Schadewagen verkopen binnen 1 dag tijd

Wanneer uw wagen flink wat schade heeft, dan kan het zijn dat de auto betiteld wordt als autowrak. Verkopen aan de particulier kan natuurlijk, maar levert in praktijk weinig op. Een autowrak verkopen voor een goede prijs is daarom erg lastig. Gelukkig weten wij de oplossing voor dit probleem, en dat leest u hieronder.

Gespecialiseerde autoveiling

Een autowrak verkopen doet u het beste via een gespecialiseerde autoveiling zoals autowrakverkopen.be. Deze veilingsite is namelijk zeer doeltreffend waarbij u uw wagen niet alleen binnen 1 dag kunt verkopen, maar bovendien ook de beste prijs ontvangt. Heeft uw wagen bijvoorbeeld beschadigd koetswerk of een defecte motor, dan kunt u de wagen gegarandeerd voor de beste prijs verkopen. Een erkende dealer of garagist komt dan volgens afspraak het autowrak bij u ophalen. Een keuring voor verkoop is hierbij niet nodig.

 

Gratis en voor niets

De web veiling autowrakverkopen.be kost helemaal niets. U kunt er dus gratis gebruik van maken. Zelfs de verkoop van uw autowrak is kosteloos. Het bod dat u binnen 1 dag ontvangt, hoeft u niet te accepteren. Doet u dit wel, dan verkoopt u uw wagen gegarandeerd aan het bedrag dat geboden is!

 

Snelste en beste manier van verkopen

Deze doeltreffende autoveiling is gespecialiseerd in het hoogste bod realiseren op ieder autowrak. Daardoor ontvangt u hier altijd het hoogste bedrag. U kunt het zelf gratis en vrijblijvend uitproberen, dus meld uw wagen direct aan! U loopt geen enkel risico.

 

Wagens die worden aangemeld

Wagens die onder andere worden aangemeld zijn wagens met hagelschade, carrosserieschade, motorschade, een kapotte versnellingsbak, een gebroken distributieriem, startproblemen. olielekkage, en ga zo maar door.

 

Alle merken

U kunt ieder merk gratis aanmelden. Heeft u een Ford, Fiat, Honda, Isuzu, Peugeot, Citroën, Mazda, BMW, Volvo, Lancia, of ander merk auto? Meld hem dan vrijblijvend aan voor de beste prijs. Verkopen is niet verplicht! U kunt het bod dus kosteloos afwijzen.

 

Binnen 1 dag verkopen

Wacht niet langer en verkoop uw wagen. Binnen 1 dag kunt u uw autowrak verkopen aan de beste prijs. Particulieren geven nog geen fractie voor uw wagen, als dat u hier via de veiling kunt krijgen. Ontvangt u een bod, dan heeft u 3 dagen de tijd om hierover na te denken. Wacht u langer, dan vervalt het bod en heeft de hoogste bieder het recht om het bod in te trekken.