BBC kaprijke
Business

Belangrijkste moment voor de bruiloft is de verloving

Als u al een aantal jaar met iemand in een vaste relatie zit, wordt het misschien tijd voor de volgende stap: trouwen. Maar trouwen doe je niet zomaar, het belangrijkste moment voor de bruiloft is de verloving. Het huwelijksaanzoek waarbij u om de hand van uw partner vraagt is een moment dat veel emoties met zich mee brengt. Spanning, vreugde en opluchting als uw partner op het verzoek in gaat. Na het ja-woord van uw partner deelt u de verlovingsring waaraan iedereen kan zien dat jullie verloofd zijn.

Verlovingsring kopen

Maar u kunt natuurlijk niet zomaar de eerste de beste verlovingsringen kopen die u tegen komt. Waar oorbellen en halskettingen altijd een standaardmaat hebben, zijn er bij ringen meerdere maten. Immers heeft iedereen andere vingers en kan een grote ring van uw vinger afglijden terwijl u een te kleine ring niet eens om krijgt. Een huwelijksaanzoek is vaak een verassing, u kunt dus niet even aan uw partner de ringmaat vragen. De makkelijkste manier om achter de ringmaat van uw partner te komen, is door een bestaande ring op te meten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een goed passende ring op een liniaal te leggen, zo weet u de diameter van de ring. Een schuifmaat kunt u ook goed gebruiken om de binnendiameter op te meten. Online zijn veel tabellen te vinden waar u vervolgens op kan kijken welke ringmaat overeenkomt met de zojuist opgemeten binnendiameter.

 

U weet nu de maat, maar welke ring moet u nu kopen? Als u het lastig vindt om verlovingsringen te vinden die passen bij uw stijl en dat van uw partner kunt u advies vragen aan de experts die werken bij DiamantenDeals. Een toonaangevende retailer die er gegarandeerd voor zorgt dat u met de perfecte verlovingsringen in uw hand de winkel weer zult verlaten. Alle diamanten hier zijn geselecteerd door gemmologen en de diamanten sieraden worden vervaardigd door de beste edelsmeden om goede kwaliteit voorop te stellen.