BBC kaprijke
Business

Unieke trouwlocatie op de Veluwe

Kies uit verschillende gebieden om te trouwen op Hoeve Kindergoed

Voor welke ruimte op het terrein u ook kiest, u bent er altijd van verzekerd dat het er prachtig uitziet. Denk hierbij aan lampjes en slingers aan de bosrand met eikenbomen. Midden in het grote weiland met kleden en strobalen. Of met klapstoelen en vogels in de boomgaard. Hoe ziet u uw unieke trouwlocatie op de Veluwe voor u?

De locatie is geschikt voor 25 tot 140 gasten

Verwacht u een grote of kleine groep? Is de bruiloft in de zomer of winter gepland? En wilt u met uw gezelschap wel of niet overnachten op de unieke trouwlocatie op de Veluwe? Voor al deze wensen is er een gepast voorstel mogelijk. Uw gasten kunnen te allen tijde gratis parkeren en voor iedere bruiloft wordt er altijd rekening gehouden met slecht weer.

Ieder arrangement is uniek

Omdat u kiest voor een unieke trouwlocatie op de Veluwe, weet u dat ieder arrangement ook uniek is. Maak uw wensen kenbaar en neem contact op via de telefoon, via het contactformulier of vraag alvast een vrijblijvende offerte online aan. Uw wensen vormen altijd het uitgangspunt als u de unieke trouwlocatie op de Veluwe gaat boeken.